Tilaa ilmaiset treenivideot suoraan inboxiisi

Verkkokurssit / mama moves vaunutreenit

Lisää VOIMAA & palauttavaa LIIKETTÄ

Mietitkö koska voit turvallisesti aloittaa treenaamisen raskauden ja synnytyksen jälkeen? Tiedätkö mitkä ovat vaarallisia liikkeitä? Haluaisitko saada vahvemman selän, keskivartalon ja käsivarret, joilla jaksat kannatella kehoasi oikeassa asennossa vaippoja vaihdellessa ja vauvaa nostaessasi? Tämä kurssi vastaa näihin ja muihin kysymyksiisi, jotta voit turvallisesti palata rakastamiesi liikuntaharrastuksiesi pariin.

4 viikon verkkokurssi

mama moves

Kaikki mitä tarvitset tunteaksesi olosi itsevarmaksi, iloiseksi ja vahvaksi omassa kehossasi

• Vahvistat vatsalihaksesi turvallisilla Pilates-liikkeillä, saat entisen kehosi takaisin ja pääset takaisin liikuntaharrastuksiesi pariin
• Avaavilla Flow-jooga liikkeillä tunnet energian virtaavan kehossasi, saat 5 senttiä lisää pituutta ja jaksat virkeänä arjessa
• Helpoilla Pilates-liikkeillä luot itsevarman tanssijan ryhdin ja pääset eroon huonoista (imetys) asennoista johtuvista selkäkivuista ja hartiasäryistä
• Mindfulness loppurentoutuksen jälkeen tunnet olosi... noh, majesteettisen hyväksi ja jaksat antaa parastasi perheellesi lapsiarjessa
• Kuntouttamalla keskivartalosi vyötärösi kapenee ja solahdat lempivaatteisiisi, viuh

“Halusin osallistua kurssille koska halusin palautua turvallisesti synnytyksestä.  Erityisesti lantionpohjan liikkeet tuntuivat tarpeellisilta, samoin niska-hartiaseudun liikkeet, jotka tekevät hyvää vauvan kantelusta kipeytyneelle yläkropalle."

—sofia
liikunnanohjaaja johanna salonen

äidiltä äidille

Hei upea äiti. Olen Johanna Salonen, 3-vuotiaan Thomas-pojan äiti, liikunnanohjaaja AMK, personal trainer, jooga-, sekä Somatic Pilates-ohjaaja ja kosmetologi. Olen ohjannut 17-vuotta liikuntaa teineistä äiteihin ja seniorinaisiin. On ihanaa saada sinut kanssani matkalle, jolla pääset vahvistamaan kehoasi turvallisesti.

ALOITA KURSSI TÄNÄÄN
Johannan kanssa

yhteistyössä

mama moves -verkkokurssi

sisältää

• Kurssin kesto on 4 viikkoa
• Kurssiin kuuluu 8 vaunutreenivideota (2 videota per viikko)
• Saat mailiisi linkin videoihin, joka maanantai ja keskiviikko klo 11
• Treenivideoiden kestot on noin 12 minuuttia, jotta ehdit helposti tekemään ne vauvan päiväunien aikaan.

TILAA KURSSI KLIKKAAMALLA TÄSTÄ
verkkokurssin

8 treenivideota

Kurssilla pääset vahvistamaan kehoasi turvallisesti ja nousujohteisesti. Saat kaksi uutta treenivideota emailiisi. Joka viikko. 8 viikon ajan.

Päivä 1: kesto 12min

Päivä 2: kesto 13min

Päivä 3: kesto 13 min

Päivä 4: kesto 12 min

Päivä 5: kesto 13 min

Päivä 6: kesto 8 min

Päivä 7: kesto 12 min

Päivä 8: kesto 12 min

TILAA KURSSI
kenelle

verkkokurssi sopii

Tämä verkkokurssi sopii 4-6 kuukautta synnytyksestä, kun olet jo löytänyt yhteyden lantionpohjan lihaksiisi. Suosittelen, että käyt ensin Majestic Mama Kurssin. Tämän jälkeen olet vahvistanut kehosi syvätuen ja voit turvallisesti jatkaa tähän Mama Moves kurssiin.

4 viikon mama moves -verkkokurssi

aloita tänään

Valitse sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto

4 viikon katseluoikeus

37€

• 8 vaunutreenivideota
• 4 kuukauden katseluoikeus
• Aloita heti
• Tee omaa tahtia

tulossa 2020 loppuvuodesta
ei paikkoja
Paras hinta laatusuhde

47€

• 8 vaunutreenivideota
• Ikuinen katseluoikeus
• Aloita heti
• Tee omaa tahtia
------------
• Sinulla on ikuinen katseluoikeus

paikkoja rajoitetusti
TILAA KURSSI
yksilöity valmennus

797€

• 8 treenivideota
• Ikuinen katseluoikeus
• Aloita heti

-------------
• Saat ladattua videot omalle koneellesi ja omistat katseluoikeuden ikuisesti
-------------
• 8 yksilöllistä treeni kertaa 4 kuukauden aikana Johannan kanssa livenä tai etäyhteyden kautta

jos haluat odotuslistalle niin laita viestiä
ei paikkoja

14 päivän rahat takaisin -takuu

100% turvallinen

Tilauksesi on suojattu viimeisimpiä turvallisuus kriteerejä noudattaen.

14 päivän rahat takaisin -takuu

Jos et pidä kurssista, saat rahat takaisin, kun otat yhteyttä 14 päivän aikana tilauksestasi capnellatmi@gmail.com.

puhelinpalvelu

Asiakaspalvelussamme Johanna on tavoitettavissa arkipäivinä klo 9-19 välisenä aikana. Jos haluat kysyä jotain tilaukseen liittyen soita +358 44 981 2253.

ALOITA KURSSI TÄNÄÄN

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka pian synnytyksen jälkeen voin osallistua kurssille?

Kurssille voi osallistua niin pian synnytyksen jälkeen kuin hyvältä tuntuu. Kurssilla aloitetaan lantionpohjan harjoitteista, jotka olisi hyvä aloittaa mahdollisimman pian synnytyksen jälkeen. Niiden jälkeen edetään pikkuhiljaa, lempeästi syviin keskivartalon lihaksiin. Lantionpohjan lihakset aktivoituvat aina keskivartalon lihaksista ensimmäisinä. Jos niiden aktivointi ei toimi oikein, keskivartalossa saattaa hyvin todennäköisesti olla toimintahäiriöitä. Synnytyksen jälkeen kehon oloon ja kuntoon vaikuttaa hyvin moni asia ja jokaisen tilanne on aina hyvin yksilöllinen. Jos joku askarruttaa kovasti, mielummin kuin pohtia yksin, kannattaa kysyä lantionpohjan asioihin erikoistuneelta fysioterapeutilta. Kurssin aikana voit myös esittää mieltä askarruttavia kysymyksiä valmentajalle.

Kannattaako kurssille osallistua vaikka synnytyksestä on jo useampi vuosi aikaa?

Voit, se hyvä puoli keskivartalon harjoittamisessa on, että siihen ei ole parasta ennen –päivää, aina on hyvä hetki aloittaa! Kurssia markkinoidaan 4-12kk ikäisten vauvojen äideille, sillä kurssi ottaa vauva-arjen haasteet huomioon kokonaisuudessaan, mutta toki kuntouttavat treeniliikkeet ovat aina aloitettaessa samat. Lantionpohjan lihasten kuntoa on saatu kohennettua ja päästy eroon esim. ikävästä virtsankarkailusta vielä eläke-ikäisilläkin naisilla.

Mitä jos epäilen, että minulla on vatsalihasten erkauma. Voinko silti osallistua kurssille?

Voit osallistua. Kaikki kurssin liikkeet ovat sellaisia, että ne on turvallista tehdä, vaikka kärsisikin vatsalihasten erkaantumasta. Itse asiassa liikkeiden tarkoitus on nimenomaan auttaa erkaantuman korjaantumisessa. Kurssilta saat reilusti tietoa kuinka on turvallista treenata jos kärsii erkaumasta. Jos erkauman lisäksi sinulla on tyrä, voimakkaita selkävaivoja tai erkaantuma on suuri ja näyttää siltä, että iho on ohutta ja esim. ”syke näkyy läpi”, kannattaa olla yhteydessä paikkakuntasi lantionpohjan asioihin erikoistuneeseen fysioterapeuttiin. Lantionpohjaan erikoistuneita fysioterapeutteja voit etsiä paikkakuntakohtaisesti pelvicus.fi –sivulta.

voinko osallistua kurssille, jos olen synnyttänyt sektiolla?

Kyllä voit osallistua ja ehdottomasti kannattaa! Sektio on yksi suurimpia leikkauksia tällä hetkellä. Suurin osa leikkauksista tehdään nykyään tähystyksellä. Sektiossa mennään seitsemän eri vatsan kerroksen läpi, katkaistaan vatsalihakset ja hermot. On erittäin tärkeää, että keskivartaloa lähdetään harjoittamaan, jotta hermotus vahvistuu ja siten saadaan taas pikku hiljaa kaikki lihakset käyttöön tarkoituksenmukaisella tavalla. Kaikki kurssin harjoitukset voit tehdä täysin samalla tavalla riippumatta siitä oletko synnyttänyt sektiolla tai alateitse.

Miksi kannattaa osallistua kurssille, voinhan treenata esim. lantionpohjaa itsenäisestikin?

Itsenäisesti treenaaminen on todella hyvä asia, mutta valmennuksen yhteydessä sinulla on mahdollisuus saada myös vastauksia treenin kuluessa mahdollisiin mieleen nouseviin kysymyksiin. Valmennus tarjoaa kattavan tietopaketin kehon muutoksista, sen kuntoutuksesta ja turvallisesta treenistä raskauden ja synnytyksen jälkeen. Lantionpohjan ja keskivartalon kuntouttamisessa säännöllisyys ja pitkäjänteisyys ovat hyvin tärkeitä. Valmennus pyrkii myös varmistamaan, että liikkeet tehdään oikein ja turvallisesti. Kun osallistujat saavat joka päivä ja jokaiseen liikkeeseen selkeät video-ohjeet, pysyy liikkeidenkin oikeaoppisuus paremmin mielessä. Valmennuksessa saat liikkeisiin myös enemmän variaatiota ja keho kehittyy nopeammin saadessaan erilaisia ärsykkeitä.

Voinko maksaa liikuntaseteleillä?

Meille käy maksuvälineinä Smartum, Edenred, ePassi ja Eazybreak.

Smartum-saldo, Edenred, ePassi & Eazybreak:
Etsi palveluntarjoajan verkkopalvelusta palveluntarjoajaksi Capnella. Maksa suoritus ja lähetä kuitti/ruutukaappaus ostosta sähköpostitse capnellatmi (at) gmail.com
Sinulle lähetetään paluupostissa linkki valmennukseen.

Smartum- tai muut fyysiset setelit:
Voit lähettää allekirjoitetut setelit ja tiedon minkä kurssin haluat ostaa postitse osoitteeseen:
Johanna Salonen / Capnella Tmi
Hakolahdentie 24 A 5
00200 Helsinki
Laita asiasta meiliä capnellatmi (at) gmail.com. Kun setelit ovat perillä, sinulle lähetetään linkki valmennukseen.

Kuinka kauan valmennusmateriaali on käytössäni?

Riippuen minkä paketin ostat. Edullisimmassa paketissa sinulla on 4kk katseluoikeus kurssin materiaaleihin ja muissa lataamalla ne koneellesi sinulla on ikuinen katseluoikeus.

ALOITA KURSSI TÄNÄÄN
paikkoja vapaana
aloita tänään