Tilaa ilmaiset treenivideot suoraan inboxiisi

äitien & naisten kokemuksia

MITÄ äidit sanovat
KURSSEISTA

jooga-, pilates- & liikunnanohjaaja (amk)

Ohjeet olivat tosi selkeitä

"Kurssi kiinnosti oman palautumiseni ja yleisen hyvinvointini vuoksi. Kurssi oli sopiva omaan tasoon. Johannan ohjeet olivat tosi selkeitä. En ole ennen käynyt Pilateksessa ja tästä eteenpäin minun on helpompi osallistua Pilates-tunneille."

-maria

Halusin palautua synnytyksestä turvallisesti

“Halusin tehdä jotain liikunnallista ja palautua synnytyksestä turvallisesti. Kurssilla on hyvän rauhallinen tunnelma ja on hyvä, että ollut tietty varattu aika harjoittelulle.”

-noora

“Helppoja mutta tehokkaita liikkeitä, juuri sopivia tehtäväksi vaikka vauva hyörisi lattialla. Treenin jälkeen on ihana, rauhallinen fiilis.”

—Maarit nyqvist

Tunnit olivat mukavia piristyksiä vauva-arjessa :)

"Videoiden laatu on ollut hyvä ja ohjeitakin on helppo seurata. Tykkäsimme tunneilla käymisestä todella. Olit myös todella miellyttävä ohjaaja ja videoita on myös miellyttävä seurata. Liikkeitä on myös tosi monipuolisesti. Tunnit olivat mukavia piristyksiä vauva-arjessa. :)”

-Silja ja Viola 3kk

Yhteys muuttuneeseen kehoon

“Halusin osallistua kurssille koska halusin palautua turvallisesti synnytyksestä. Odotin, että löydän vähän edes yhteyttä muuttuneeseen kroppaan ja pääsen liikkeelle. Erityisesti lantionpohjan liikkeet tuntuivat tarpeellisilta, samoin niska-hartiaseudun liikkeet, jotka tekevät hyvää vauvan kantelusta kipeytyneelle yläkropalle. Kurssi on auttanut synnytyksestä palautumisessa.”

-sofia

Tuntee tekevänsä jotain itselleen ominaista

“Kurssi oli todella hyvä tähän toipumisajanjaksoon. Odotin lempeää pilatesta. Rauhallinen tunnelma ja hyvät liikkeet. On ollut kiva huomata, että on tietty päivä viikossa jolloin tuntee tekevänsä jotain itselleen ominaista.”

-anna

Treenin jälkeen on ihana, rauhallinen fiilis

“Helppoja mutta tehokkaita liikkeitä, juuri sopivia tehtäväksi vaikka vauva hyörisi lattialla. Treenin jälkeen on ihana, rauhallinen fiilis. Olen tehnyt kahta eri ohjelmaa ja tykännyt valtavasti. Olen katsonut videoita tabletilta että koneelta, ei mitään ongelmaa. Ihanaa että pääsin tunneillesi näin etänä :)”

-Maarit Nyqvist
äitien

kokemuksia

"Sopiva tahti, piristystä päivään tai rauhoittumista - tilanteen mukaan. Selkeät ja kauniit videot, joita on ilo katsella ja kuunnella, lisää tätä!"

-Suvi Tarvainen
vahvistettu
15/7/2020

"Nyt kurssin jälkeen tuntuu, että hallitsen keskivartaloani jo paljon paremmin. Avaavien liikkeiden ansiosta hengitys kulki paremmin ja rentouduin ennen nukkumaanmenoa.."

-Silja Ohtamaa
vahvistettu
12/7/2020

"Johannan ohjaamat treenivideot ovat lempeitä ja ne saavat olon itsevarmaksi ja voimakkaaksi - paremmaksi versioksi itsestään."

-Anna Korhonen
vahvistettu
22/7/2020

"Ihana herättää keho aamulla tai lounastauolla Johannan rauhallisen, mutta virkistävän joogasession avulla. Plussaa siitä, että liikkeet on helppo omaksua ja pituudeltaan videot mukavan napakoita, onnistuu siis kiireenkin keskellä!"

-Eeva Hotta
vahvistettu
15/7/2020

“Helppoja mutta tehokkaita liikkeitä, juuri sopivia tehtäväksi vaikka vauva hyörisi lattialla. Treenin jälkeen on ihana, rauhallinen fiilis. Ihanaa että pääsin tunneillesi näin etänä :)”

-Maarit Nyqvist
vahvistettu
12/4/2020

"Toimivia kehonhuoltoharjoituksia raikkaalla otteella. Näiden parissa on kiva päästä alkuun synnytyksen jälkeisen kehon hallinnassa!"

-Sari T.
vahvistettu
16/7/2020

"Iso suositus Majestic Mama kurssista. Aloitin tekemään kotitreenejä noin neljä kuukautta synnytyksestä. Treenit ovat sopivan mittaisia, ja liikkeet eivät ole liian vaikeita. Treenit alkavat kevyesti; varsinkin alussa, kun olo oli jäykkä ja väsynyt, niin oli ihanaa vain avata kroppaa, ja huilata:) Tykästyin myös Johannan tapaan ohjata; ohjeet ovat ammattitaitoiset ja selkeät."

-Niina Viitala
vahvistettu
12/9/2020
ilmainen mama break -verkkokurssi

voimaa & energiaa synnytyksen jälkeen

• Lisää voimaa vatsalihaksiin turvallisilla Pilates-liikkeillä

• Ihania hyvän fiiliksen Flow jooga liikkeitä, joilla sulata selän kivut ja säryt

• Parempia unia ja lisää energiaa mindfulness loppurentoutuksella

Aloita ilmaiseksi tänään