Capnella C logo
Menu kiinni ikoni
Capnella C logo
X sulje ikoni
Ilmainen mama break kurssi
Tietokone ja puhelin joissa kuva verkkokurssin ohjaajasta tekemässä Pilates liikettäAloita ilmaiseksi
Johanna Salonen

CAPNÉLLAN PERUSTAJA

Palatessani äitiysvapaalta töihin sain tilaisuuden osallistua unelmieni Somatic Pilates ohjaaja kurssille. Tästä sai myös Capnéllan tarina alkunsa. Minun missio on auttaa 1,000,000 äitiä ja naista löytämään itsensä ja tuntea olonsa hyväksi omassa kehossaan turvallisten ja tehokkaiden liikkeiden kautta.

liikunnanohjaaja amk, somatic pilates-, jooga ohjaaja, ja personal trainer

"Asuntoomme oli tulossa putkiremontti ja mietimme miten voisimme kääntää sen mahdollisuudeksi. Päätimme muuttaa putkiremonttia pakoon Uuteen-Seelantiin 9 kuukaudeksi. Se oli yksi elämäni parhaimmista päätöksistä."

Johanna salonen capnéllan perustaja

capnélla,
"meriemme
keuhkot"

Purjevene helikopterista kuvattuna turkoosissa meressä

miksi capnélla

Yrityksen nimi "CAPNÉLLA" juurtaa nimensä valtamerissämme elävästä korallista. Se puhdistaa valtameriä epäpuhtauksista, tarjoaa suojaa lukuisille lajeille ja ravitsee niitä, jotta ne voivat kukoistaa vahvoina ja terveinä. CAPNÉLLAN tehtävä on luoda hyvinvoinnnin edellytykset sinulle, jotta myös sinä voit kukoistaa ja antaa parastasi niin itsellesi kuin läheisillesi.

capnéllan missio

CAPNÉLLAN visio on tarjota suojaava ja vahvistava atolli miljoonalle suomalaisille naiselle. Paikka jossa voit turvallisesti vahvistaa, eheyttää ja parantaa niin kehoaan kuin mieltäsi. Paikka jossa voit olla oma itsesi ja hyväksytty juuri sellaisena kuin olet. Sinun ei tarvitse saavuttaa mitään. Sinun ei tarvitse olla mitään muuta, kuin jo olet. Olet perillä.

aloita ilmaiseksi tänään
Johannan

yhteistyö kumppanit

Ohjaan liikuntaa useissa eri liikuntakeskuksissa pääkaupunkiseudulla.

Lauttasaaren lady logo
Kirppanat äitien kuntokeskus logo
Suvitanssi ja jooga logo
LadyLine naisten kuntosali logo
Fontane naisten oma kuntoklubi logo
Lauttasaaren liikuntakeskus logo
Forever kuntoklubi logo
Espoon kaupungin logo
EasyFit logo

“Helppoja mutta tehokkaita liikkeitä, juuri sopivia tehtäväksi vaikka vauva hyörisi lattialla. Treenin jälkeen on ihana, rauhallinen fiilis.”

—Maarit nyqvist
viikottaisia ilmaisia treenivideoita

treenivideoita